رعایت اخلاق سرلوحه فعالیتهای رسانهای قرار گیرد/ نقش رسانهها در ایجاد شور انتخاباتی بیبدیل است

رئیس سازمان بسیج رسانه استان زنجان با اشاره به انتخابات ۲۹ اردیبهشت ماه گفت: رعایت اخلاق سرلوحه فعالیتهای رسانهای قرار گیرد.
عبدالله جعفری در گفتوگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به در پیش بودن انتخابات ۲۹ اردیبهشت ماه اظهار کرد: در این روز ملت بزرگ و همیشه در صحنه ایران اسلامی دو انتخابات مهم شوراهای شهر و روستا و ریاست جمهوری را در پیش دارد.
وی با بیان اینکه دشمنان ایران اسلامی انتخابات جمهوری اسلامی ایران و درصد حضور مردم را رصد میکنند، ابراز کرد: مردم در ۲۹ اردیبهشت ماه با حضور حماسی خود بدخواهان کشور را ناامید و دوستان نظام اسلامی را خوشحال خواهند کرد.
رئیس سازمان بسیج رسانه استان زنجان گفت: جمهوری اسلامی ایران در طول ۳۸ سال گذشته انتخابات متعددی را برگزار کرده و به کوری چشم دشمنان در تمامی این انتخاباتها حضور حداکثری مردم را شاهد بودیم.
وی با تاکید بر اینکه بزرگترین پشتوانه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مردم هستند، خاطرنشان کرد: پیروزی در دفاع مقدس با حضور مردم به دست آمد و بیشتر دستاوردها نیز به سبب همین حضور نصیب کشور شد که مردمی بودن انقلاب و نظام ما را نشان میدهد.
جعفری با اشاره به وظایف رسانه در جذب مشارکت حداکثری مردم در پای صندوقهای رای بیان کرد: خوشبختانه امروز رسانه ملی با در نظر گرفتن برنامههای مختلف برای کاندیداها به شناخت مردم کمک میکند.
وی تصریح کرد: تبیین شاخصههای کاندیدای اصلح چه در شورای شهر و چه در ریاست جمهوری وظیفه رسانهها است تا مردم تا روز رایگیری به شناخت کامل از تمامی کاندیداها برسند.
رئیس سازمان بسیج رسانه استان زنجان با تاکید بر اینکه رعایت اخلاق باید سرلوحه کار رسانهها باشد، اظهار داشت: نقش رسانهها در ایجاد شور انتخاباتی و حضور مردم در پای صندوقهای رای بیبدیل است.
وی بیان کرد: رعایت اخلاق در رسانههایی مانند تلویزیون، رادیو، مطبوعات و خبرگزاریها جای خود را دارد اما در شبکههای اجتماعی که امکان و فرصت خوبی برای فراخوان مردم به حضور پرشور در پای صندوقهای رای است نیز لازم است توجه شود که با رعایت اخلاق رسانهای، آبرو، حرمت و حریم اشخاص آسیب نبیند.
جعفری با اشاره به رشد روزافزون ابزارهای رسانههای طی یک دهه گذشته تاکنون گفت: شاید 10 سال پیش حتی تصور تاثیری که امروز فضای مجازی برجامعه دارد، وجود نداشت اما امروز تعاملی بودن رسانههای فضای مجازی این امکان را برای همه مخاطبان ایجاد کرده که فقط شنونده پیام نباشند بلکه بتوانند تولید کننده پیام باشند که در این راستا لزوم داشتن سواد رسانهای بیش از پیش احساس میشود.
وی در پایان با ابراز اینکه تمامی فعالیتهای رسانهای باید در راستای منافع ملی باشد، خاطرنشان کرد: رسانهها باید از ایجاد دوقطبیهای کاذب که دشمن به دنبال آن است جلوگیری کرده و آرامش را به جامعه تزریق کنند.
//س
انتهای خبر/